Pescaria Seceani - Seceani, Timis - piscicolă

Imagini Pescaria Seceani

Pescaria Seceani

Descriere

Pescăria Seceani - Redescopera natura! Se afla in localitatea Seceani, comuna Orțișoara, la iesirea din localitate spre Firiteaz. Este compusa din 3 balti cu adancimea intre 2 si 6 metri, avand in total un luciul de apa de 10000mp. Complexul este bine ingrijit, curat si aranjat, dotat cu un bar cu terasa, dar ofera si posibilitatea de a servi masa: mici, ciocanele de pui, ceafa de porc la gratar, cartofi prajiti si la cerere se prepara si ceaun (gulas, fasole, ciorba de burta si altele). Se practica in special pescuitul recreativ, de relaxare unde toata lumea, prieteni si familia este binevenita! Este o pescarie bine populata cu pesti diversificati, printre care amintim: somnul, stiuca, crapul comun, crapul oglinda si carasul.

Pe pagina de facebook Pescaria Seceani se pot vizualiza mai multe imagini, partide de pescuit si capturile de pe belti.

Proprietarul lacului permite organizarea unor evenimente pe malul lacului, cum ar fi: zile onomastice, concursuri, team, building si multe altele, dupa preferintele clientilor.

Acces auto

La pescarie se poate ajunge de pe doua drumuri principale, european sau autostrada.

 

Dinspre Timisoara se paraseste autostrada la indicatorul Ortisoara, Seceani, la primul semn girator se merge inainte, iar la intersectia cu DJ693 se face dreapta. Se merge inainte pe drumul principal, se traverseaza satul Seceani iar la cul va fi pe stanga, la cateva sute de metri de la iesirea din sat. Distanta este in jur de 33km.

Daca se merge pe drumul european E671, in Ortisoara se face dreapta spre Seceani la indicatorul de 10 km, de unde se merge la fel, inainte prin satul Seceani. Distanta este in jur de 37km.

 

Dinspre Arad se paraseste autostrada la indicatorul Ortisoara, Seceani, iar la intersectia cu DJ693 se face dreapta. Se merge inainte pe drumul principal, se traverseaza satul Seceani iar la cul va fi pe stanga, la cateva sute de metri de la iesirea din sat. Distanta este in jur de 30km.

Daca se merge pe drumul european E671, in Ortisoara se face stanga spre Seceani la indicatorul de 10 km, de unde se merge la fel, inainte prin satul Seceani. Distanta este in jur de 38km.

Harta acces

Despre pescuit

Proprietar lac: Vlad Branduse  
Telefon: 0754360934 Email: vlad.brinduse@gmail.com
Taxa de pescuit: 15 Ron ziua, 20 Ron noaptea Orar pescuit: Ziua: 07:00 - 11:00, Noaptea 19:00 - 07:00
Peşte reţinut: carasul nelimitat, crap pentru 15 Ron/kg, somn si stiuca 18Ron/kg Lansete/Beţe: -
Pescuit nocturn: DA
Barcă: NU Pescuit plantat: NU
Ultima populare: 2017-06-23

Tipuri de peste

 • Caras
 • Crap
 • Crap Oglinda
 • Cteno
 • Somn
 • Stiuca

Facilităţi lac

 • bar
 • barbeque
 • cort/campare
 • foişor
 • scăldat permis
 • wc lemn

Cazare pe lac

Cazarea pe lac se poate face cu corturi, se poate campa pe malul lacului.

Descriere bar/magazin

Pe malul lacului se afla un bar de unde se pot cumpara bauturi racoritoare, alcoolice, cafea, cipsuri, cornuri cu ciocolata, seminte si in general snack-uri. La cerere se poate gati orice la gratar sau diverse ceaune.

 

Video despre lac

Ultima actualizare a informaţiilor: 06-07-2017

Partide de Pescuit

Ai pescuit aici? Fii primul care inregistreaza o partida de pescuit!

pana la:
Inapoi sus