Lacul Coas - Coas, Maramures - piscicolă

Imagini Lacul Coas

Lacul Coas

Descriere

Situata in imediata apropiere de Baia Mare, intre dealurile Coasului, lacul Coas este pentru toti iubitorii de natura, locul in care isi pot petrece timpul liber in cele mai bune conditii, aici existand lac de pescuit, loc de campare, loc pentru picnic si o parcare. 

Lacul de pescuit se intinde pe o suprafata de 4,2 ha cu o adancime intre 1,8 si 4,2 m, avand alimentare cu apa proprie, o populatie piscicola de aproximativ 5 tone, cu specii diferite de pesti printre care amintim: crap, caras, cteno, fitofag, sturion, stiuca, salau si cateva exemplare de lin. Specia predominanta este crapul.

Lacul Coas ofera posibilitatea pescuitului atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, in sistem prinde si elibereaza sau cu retinere de peste, dar nu mai mare de 3 kg. Exista 35 de standuri de pescuit, posibilitate de campare pe malul apei pentru cei ce doresc sa pescuiasca si noaptea, toalete si un personal amabil care va sta la dispozitie cu orice informatie aveti nevoie. Populatia de peste in momentul de fata este intre 500 gr si 14 kg, urmand ca la popularile ulterioare sa se achizitioneze si capture capitale.

Cei ce doresc natura, liniste, curatenie, peste si un loc pentru petrecerea timpului liber, au acum la 15 de km de Baia Mare toate acestea intr-un singur loc - Lacul Coas.

Acces auto

Din Baia Mare se poate ajunge pe lac iesind din oras spre Satu Nou de Jos, apoi Catalina, se iese din Sacalaseni si dupa circa 3 km se face la stanga spre satul Coas. In Coas, la prima intersectie se merge la stanga (spre Coruia), iar la iesire din sat se gaseste lacul pe partea dreapta. Distanta totala pana pe lacul Coas este ~17km.

Harta acces

Despre pescuit

Proprietar lac: INFO FishZone SRL  
Administrator lac: Fenesan Mihai  
Telefon: 0743 479 912 Email: andra_a1995@yahoo.com
Taxa de pescuit: 30 Ron ziua (L-D), 40 Ron noapte (doar V, S, D), 24h 50 Ron, 36h 75 Ron, 48h 100 Ron, 72h 150 Ron Orar pescuit: rasarit - apus, apus-rasarit
Peşte reţinut: C&R Lansete/Beţe: 2 lansete cu cate 1 carlig si 1 bat la pluta
Pescuit nocturn: DA
Barcă: NU Pescuit plantat: NU
Ultima populare: -

Tipuri de peste

 • Caras
 • Crap
 • Crap Oglinda
 • Cteno
 • Fitofag
 • Lin
 • Şalău
 • Stiuca
 • Sturion

Facilităţi lac

 • cort/campare
 • parcare
 • retea Cosmote
 • retea Orange
 • retea Vodafone

Cazare pe lac

Cazarea pe lac se poate face doar in corturile proprii.

Video despre lac

Ultima actualizare a informaţiilor: 06-06-2015

Partide de Pescuit

Prins de Pescar Amator

Pescar Amator, pescuit in perioada 26 Iul 2017 - 27 Iul 2017

Am avut parte de o partida de pescuit scurta, de o zi, de pe la 7 dimineata pana la ora 19. Am pescuit pe standul 6, in dreptul insulei mari, pana unde am si reusit sa lansez. Am folosit monturi cu plumbi culisanti de 60, un boilies nesolubil de 15mm si un popup de 14mm, la care am atasat saculeti cu boiliesi solubili de 22mm de acelas fel ca si cel de la carlig. Din pacate, la o trasatura foarte frumoasa pestele nu s-a agatat, ca mai apoi sa reusesc sa scot pe mal un ciortan de 1.2kg doar. Adevarul este ca timpul petrecut pe lac a fost prea scurt, iar pestii si-au inceput activitatea mai intensa abia cand am inceput sa strang din lucruri, pentru plecare.

Prins de Pescar Amator

Pescar Amator, pescuit in perioada 12 Noi 2016 - 13 Noi 2016

O partida de pescuit intrerupta de vijelie si ninsoare. Desi sambata a fost o zi buna, cu multe capturi variate la standurile alaturate: sturion, crap comun, crap oglinda. Am incercat diferite variante de boilies, cu sau fara popup, solubili sau tari, insa fara succes. Singurul peste prins a fost un crap comun in jur de 4kg care a intrat la o boaba de porumb cu alcool, la feeder, pe carlig mic cu inaintas de 0.14 Pesteo\le a fost prins duminica dimineata inainte sa inceapa ninsoarea si vijelia.

Ai pescuit aici? Adauga o partida de pescuit

pana la:
Inapoi sus