Balta Casa Pescarului - Glambocata comuna Leordeni, Arges

Imagini Balta Casa Pescarului

Balta Casa Pescarului

Descriere

15 noiembrie 2015: balta si pensiunea sunt inchise si sunt scoase la vanzare, din pacate.

Din ultimele stiri se zvoneste ca Balta Casa Pescarului este un lac fara peste lasat la voia intamplarii. (vezi aici)

 

Balta Casa Pescarului este o balta de mica dimensiune, intima, fara numeroase standuri de pescuit, situata in comuna Leordeni satul Glâmbocata. Pescuitul recomandat este cel la pluta, dar se pot folosi si cateva lansete, recomandat este sa se planteze cat mai aproape de mal.

Balta iese in evidenta prin amenajarile din imprejurimea lacului si activitatile ce se pot intretine, cum ar fi pensiunea Casa Pescarului de pe malul apei. Chiar daca este vorba despre o intrunire de afaceri sau pur si simplu de o iesire in aer liber, toate premisele unui sejur reusit sunt indeplinite.

Locurile de parcare largi, piscina, lacul populat cu pesti, plimbarile cu ATV-urile, spatiul sigur de joaca pentru copii si bucuria de a simti natura aproape, fac dinaceasta pensiune un mic paradis.

Lacul este populat cu crap, caras, steno si biban, specia predominanta fiind crapul.

 

Acces auto

Se poate ajunge in 2 feluri:

1. Din Bucuresti spre Pitesti, pe DN7 (soseaua veche), iesire prin Chitila. Se merge aproximativ 80 km. De la granita dintre Jud. Dambovita si Jud. Arges se mai merge 1 km iar pe partea stanga trebuie sa vedeti o fantana din lemn cu un banner pe care scrie Casa Pescarului. Acolo se face stanga si se mai parcurg 800m pana la balta. Drumul este asfaltat si fara gropi.

2. Din Bucuresti spre Pitesti, pe autostrada A1, iesire prin Militari. Se merge pana la km94 (Cateasca) unde se iese de pe autostrada. La intersectia de la pasarela se face dreapta si se merge drept pana la intersectia cu soseaua veche (trebuie sa treceti peste raul Arges si peste o cale ferata). Cand ajungeti la intersectie trebuie sa vedeti o biserica. Faceti dreapta si mergeti aproximativ 5 km. La un moment dat pe partea stanga vedeti un bloc cu 2 etaje fara geamuri si fara tencuiala. La 100 m de acest bloc, pe partea dreapta o sa vedeti fantana din lemn cu banner-ul. Aici faceti dreapta si mergeti 800 m pana la balta. Langa balta este si o pensiune unde va puteti caza ieftin.

 

Harta acces

Despre pescuit

Administrator lac: Ionut  
Telefon: 0733082344, 0729656626, 0722472744 Email: office@casa-pescarului.ro
Taxa de pescuit: 40 Ron/12 ore Orar pescuit: -
Peşte reţinut: Carasul este fara limita. Crap si cten max 7 kg, peste aceasta cantitate se plateste 9 Ron /kg. Lansete/Beţe: 4 lansete sau bete
Pescuit nocturn: DA
Barcă: NU Pescuit plantat: DA
Ultima populare: 2010-08-10

Tipuri de peste

  • Biban
  • Caras
  • Crap
  • Crap Oglinda
  • Cteno

Facilităţi lac

  • copaci pe mal
  • închriere ATV
  • parcare
  • pensiune

Cazare pe lac

Cazarea pe lac se poate face la Pensiunea Casa Pescarului aflata pe malul apei. Pensiunea detine 4 camere spatioase dispuse pe doua nivele, prevayute cu paturi duble. Livingul aflat la parter este spatios, iar bucataria comuna este dotata si utilata.

Video despre lac

Ultima actualizare a informaţiilor: 10-08-2010

Partide de Pescuit

Ai pescuit aici? Fii primul care inregistreaza o partida de pescuit!

pana la:
Inapoi sus